Rolex Clasp reparatie

Icoon kroon

Ontdek onze vakkundige Rolex clasp reparatie en vervanging

Ivm overvloedige aanvraag, bieden wij tijdelijk geen diensten aan voor het repareren, herstellen of reviseren van Rolex Horlogebanden.
 
rolex clasp repareren rolex sluiting repareren
icoon

Onze diensten

Bij horloge-reviseren.nl bieden we een breed scala aan reparatie- en revisiediensten voor Rolex horloges. Hieronder vind je een overzicht van de diensten die we aanbieden:

Reparatie van uw uurwerk

Als jouw Rolex horloge defect is, kunnen we deze voor je repareren. Dit kan doormiddel van een kleine reparatie, maar ook doormiddel van een algehele revisie. Lees hier verder.

Verwijdering van krassen

Als je horloge krassen heeft opgelopen, kunnen we deze voor je verwijderen. We polijsten je horloge om de krassen te verwijderen en zorgen ervoor dat deze er weer als nieuw uitziet.

Waterschade herstellen

Is jouw Rolex onder water komen te staan? Geen paniek. Wij kunnen je helpen met het herstellen van jouw uurwerk. Het is wel zaak om direct contact met ons op te nemen zodat wij jouw uurwerk goed kunnen herstellen. Lees hier verder.

Glas vervangen

Is het glas van jouw Rolex beschadigd? Wij kunnen deze voor je vervangen met een vervangend glas. Ieder uurwerk kunnen wij voorzien van een nieuw glas. Hoe gek je het ook kunt bedenken. Lees hier verder

Reiniging en onderhoud

Het is belangrijk om jouw Rolex horloge regelmatig te laten reinigen en onderhouden om ervoor te zorgen dat deze in goede staat blijft. We bieden reinigings- en onderhoudsdiensten voor Rolex horloges om ervoor te zorgen dat jouw horloge er altijd op zijn best uitziet.

Revisie en restauratie van het uurwerk

Als jouw Rolex horloge volledig moet worden gereviseerd of gerestaureerd, kunnen we dit voor je doen. We vervangen de onderdelen die versleten of beschadigd zijn en zorgen ervoor dat jouw horloge er weer als nieuw uitziet.

Horloge reviseren logo
Open whatsapp
1
💬 Heeft u een vraag?
Scan de code
Stuur ons een foto van jouw horlogeband en wij kunnen je direct een prijsopgave terugsturen