Rolex Bandenservice

Icoon kroon

Rolex Bandenservice

De onmisbare APK voor uw horlogeband

De service/ restauratie van een Rolex Jubilee of Oyster is niet alleen om de band weer mooi te maken. Het is ook van belang dat de band tijdig wordt gerepareerd om verlies tegen te gaan. Door slijtage worden de pins tussen de schakels dun en kunnen hierdoor breken.

Rolex Bandenservice - Horlogebanden
Rolex Horlogeband - Banden Reparatie
Rolex Horlogebanden - President Jubilee Oyster
Rolex Horlogebanden - Revisie Horlogeband
Rolex Horlogebanden - Rolex Band
Rolex Horlogeband - Banden Reparatie
icoon

Vervangen of repareren

De onmisbare APK voor uw horlogeband

Wij krijgen veel vragen over het vervangen en of het repareren van een rolex horlogeband. Wilt u uw Rolex band vervangen? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen in de meeste gevallen uw Rolex band repareren. Aan de hand van foto’s kunnen wij bepalen wat de mogelijkheden zijn. In enkele gevallen komt het voor dat wij geen prijsindicatie kunnen geven. Dan maken wij graag een afspraak met u om een analyse uit te voeren.

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

 
icoon

Uw band weer als nieuw om uw pols?​

Wij kunnen uw band graag onderhanden nemen en bespreken graag met u de mogelijkheden. Uiteraard kunnen wij uw Rolex ook compleet reviseren. Bekijk hier  de mogelijkheden voor het reviseren van uw Rolex .

Werkzaamheden bij volledige restauratie:

  • De uitgerekte band herstellen
  • Vervangen Pins (wegwerken van de ruimte tussen de schakels)
  • Oneffenheden en/of beschadigingen wegwerken
  • Polijsten horlogeband

Voor een prijsopgave neemt u contact met ons op. Iedere reparatie of restauratie van een rolex horlogeband is anders. Dit komt omdat de rek niet bij iedereen op dezelfde manier is ontstaan. Ook in het geval van bijvoorbeeld een enkele afgebroken Pin, kunt u gerust contact met ons opnemen. Dan maken wij hier een maatwerk prijsopgave voor. Neem contact met ons op via whatsapp of via het contactformulier.

 
Rolex Bandenservice - Revisie
Rolex Bandenservice - Jubilee
icoon

Rolex Jubilee band

De Rolex Jubilee horlogeband is een van de meest iconische en herkenbare horlogebanden ter wereld. Het is ontworpen als een elegante en tijdloze optie voor de Rolex-horloges die het begeleiden. Het ontwerp van de Jubilee horlogeband bestaat uit vijf rijen links die op elkaar zijn gestapeld, wat ervoor zorgt dat de band een unieke en luxueuze uitstraling heeft. De band is ook voorzien van een gepolijste afwerking, wat ervoor zorgt dat het horloge glanst en opvalt.

 

Deze band staat bekend om haar comfort en duurzaamheid. Dankzij het link-design kunt u het horloge gemakkelijk aanpassen aan de grootte van uw pols, zodat het altijd comfortabel zit. Bovendien is de band voorzien van een Oysterclasp, wat ervoor zorgt dat het horloge veilig op uw pols blijft zitten. Het roestvrijstalen materiaal is bestand tegen water en vuil, dus u kunt het horloge dragen tijdens uw dagelijkse activiteiten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat het beschadigd raakt.

 

Om ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw Jubilee horlogeband haalt, is het belangrijk om het goed te onderhouden. Gelukkig is dit gemakkelijk te doen. Gebruik een zachte doek en wat milde zeep om het horloge schoon te maken. Vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen of scherpe voorwerpen, omdat dit de band kan beschadigen. Als u het horloge niet gebruikt, bewaar het dan op een droge en veilige plek om te voorkomen dat het beschadigd raakt.

 

Indien uw band uitgerekt is of beschadigd is. Neem dan direct contact met ons op. U krijgt van ons een prijsopgave voor het herstellen of restaureren van uw rolex horlogeband.

icoon

Rolex Oyster band

De Rolex Oyster is een horlogeband die speciaal is ontworpen voor de Oyster-horloges van het merk Rolex. Deze horlogeband is gemaakt van hoogwaardig materiaal, zoals edelstaal of goud, en is ontworpen om zowel comfortabel als duurzaam te zijn.

De Oyster-horlogeband heeft een uniek ontwerp dat bestaat uit twee delen die aan elkaar zijn bevestigd met behulp van klemmen. Deze klemmen houden de band stevig op zijn plaats en zorgen ervoor dat het horloge comfortabel om de pols blijft zitten. De Oyster-horlogeband is ook voorzien van een vergrendelingssysteem dat ervoor zorgt dat de band op de juiste plaats blijft zitten en niet loskomt tijdens het dragen.

 

Er zijn verschillende soorten Oyster-horlogebanden beschikbaar, afhankelijk van het materiaal waarvan ze zijn gemaakt en het type horloge waarvoor ze zijn bedoeld. Zo zijn er bijvoorbeeld Oyster-horlogebanden van edelstaal die geschikt zijn voor de meeste Oyster-horloges, terwijl er ook Oyster-horlogebanden van goud beschikbaar zijn voor de high-end Oyster-horloges van het merk.

 

In samenhang met de Oyster-horlogebanden biedt Rolex ook verschillende sluitingen aan, zoals een vouwsluiting, een duimgesp en een verstelbare sluiting. Deze sluitingen zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat het horloge stevig om de pols blijft zitten en om ervoor te zorgen dat het horloge comfortabel blijft zitten, zelfs tijdens het uitoefenen van sportieve activiteiten.

 

Om ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw Oyster horlogeband haalt, is het belangrijk om het goed te onderhouden. Gelukkig is dit gemakkelijk te doen. Gebruik een zachte doek en wat milde zeep om het horloge schoon te maken. Vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen of scherpe voorwerpen, omdat dit de band kan beschadigen. Als u het horloge niet gebruikt, bewaar het dan op een droge en veilige plek om te voorkomen dat het beschadigd raakt.

 

Indien uw band uitgerekt is of beschadigd is. Neem dan direct contact met ons op.

Rolex Bandenservice - Oyster
💬 Heb jij een vraag?