Icoon kroon

Horloge seminar

Een unieke ervaring voor horloge liefhebbers

Welkom bij horloge-reviseren.nl! Bent u een fervent horlogeliefhebber of wilt u graag meer te weten komen over horloges? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij organiseren namelijk verschillende seminars over horloges, waaronder seminars over Rolex, Breitling en vintage horloges. Tijdens onze seminars leert u alles over de geschiedenis, kenmerken en gebruikte marketingstrategieën van deze bijzondere horlogemerken. In 2024 hebben wij een programma aan seminars gepland. Meld je hieronder direct aan.

Alex Schutte
Horloge reviseren horloge revisie
Vintage Rolex Horloge reviseren Oyster horlogeband
Horloge reviseren
Breitling revisie
Rolex reviseren
icoon

Rolex horloge seminar

Het Rolex seminar is bedoeld voor horlogeliefhebbers die meer willen weten over het meest beroemde horlogemerk ter wereld. Tijdens ons seminar bespreken we de geschiedenis van Rolex, de verschillende modellen en technologieën die ze hebben ontwikkeld om hun horloges nog nauwkeuriger en duurzamer te maken. Ook gaan we dieper in op de marketingstrategieën van Rolex en hoe zij erin slagen om hun merkwaarde te behouden en uit te breiden.

icoon

Breitling horloge seminar

Het Breitling seminar is bedoeld voor horlogeliefhebbers die meer willen weten over dit bijzondere horlogemerk. Breitling is een van de meest iconische en gerespecteerde horlogemerken ter wereld en staat bekend om zijn nauwkeurige en duurzame horloges die speciaal zijn ontworpen voor veeleisende professionals. Tijdens ons seminar bespreken we de geschiedenis van Breitling, de verschillende modellen en innovaties die ze hebben doorgevoerd om aan de behoeften van hun klanten te voldoen. Daarnaast gaan we dieper in op de marketingstrategieën van Breitling en hoe zij erin slagen om een unieke en herkenbare uitstraling te behouden.

Breitling reviseren - Breitling Reparatie

Het Seminar programma

Een seminar van horloge-reviseren.nl bestaat vaak uit 3 onderdelen met een vrije invulling van het derde deel. Dit deel is een demonstratie van het reviseren van een kaliber in een horloge. De andere twee delen worden vaak als één geheel gegeven. De introductie en het type seminar dat gegeven wordt.

Introductie
(30 minuten)

Wie is Alexander Schutte, Meester-Horlogemaker.

De Mythes & Legendes
(60 minuten)

Rolex en Breitling hebben beide Mythes en legendes die de merken groot gemaakt hebben. Maar hoe zit het precies?

Een Revisie
30-60 minuten

Neem het heft in eigen hand & bekijk hoe een mechanisch horloge geserviced wordt.

icoon

Vintage horloges seminar

Het vintage horloge seminar is bedoeld voor horlogeliefhebbers die meer willen weten over vintage horloges. Tijdens ons seminar bespreken we de geschiedenis van de vintage horloges, de verschillende modellen en stijlen die door de jaren heen zijn ontstaan en hoe u een vintage horloge kunt herkennen. We laten u ook zien hoe u uw vintage horloge kunt onderhouden en restaureren om ervoor te zorgen dat het nog jarenlang meegaat.

Jouw eigen horloge seminar

Tijdens onze seminars krijgt u niet alleen interessante informatie over horloges, maar ook de kans om uw eigen kennis te vergroten en nieuwe mensen te ontmoeten die dezelfde passie delen. We bieden onze seminars aan in kleine groepen, zodat er voldoende ruimte is voor interactie en vragen. Onze ervaren sprekers zijn experts op het gebied van horloges en hebben jarenlange ervaring in de horloge-industrie. Bij horloge-reviseren.nl staat kwaliteit hoog in het vaandel en wij streven ernaar om onze deelnemers een onvergetelijke ervaring te bieden tijdens onze seminars.

icoon

Horloge seminar op maat

Wilt u voor uw klanten, leden of vriendengroep een seminar organiseren? Wilt u uw kennis over horloges vergroten en zien hoe een horloge gereviseerd wordt? Neem dan contact met ons op & maak kennis met de fascinerende wereld van horloges. Bij horloge-reviseren.nl bieden we seminars aan voor iedereen die meer wil weten over horloges en we garanderen u een leerzame en gezellige ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de geheimen van Rolex, Breitling en vintage horloges!

 
Horloge seminar op maat Alex Schutte
patek philippe reviseren
icoon

Seminars voor Serviceclubs

Voor Serviceclubs als Rotary, Rondetafel, Lions, Heeren van, etc,. Organiseren wij graag seminars voor jouw leden. Verschillende service clubs zijn u voorgegaan in het aanvragen van een horloge seminar. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor uw serviceclub. Wij garanderen u een leerzame en gezellige ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op.

 

Seminar + Mini-workshop

De Seminar + Mini-workshop bestaat uit 3 onderdelen, in deze 3 onderdelen kom jij er achter hoe horloges werken en zie jij alle ins en outs van deze prachtige exemplaren. Wil jij graag weten hoe jouw eigen uurwerk in elkaar zit?

Introductie (30 minuten)

 Kennis maken met Alexander Schutte, Meester-Horlogemaker 

Horloge seminar
(30-60 minuten)

Presentatie uitleg over Rolex, Breitling, etc,. Showcase horloge demontage & herstel

Horloge workshop
(120 minuten)

Tijdens deze workshop ga je werken aan jouw eigen uurwerk

Horloge revisie

Het reviseren van een horloge is zeer specialistisch werk. Laat dit dan ook alleen over aan een expert met jarenlange ervaring.

Open whatsapp
1
💬 Heeft u een vraag?
Scan de code
Indien u een vraag heeft, stuur ons een bericht.