Tag Heuer Reviseren

Icoon kroon

Tag Heuer Reviseren

Het merk Tag Heuer is ontstaan in 1984, toen het Luxemburgse Techniques d’Avant Garde het Zwitserse bedrijf Heuer overnam. Eigenlijk bestaat dit merk in zijn huidige vorm dus nog niet eens zo heel erg lang. Toch heeft het in deze relatief korte tijd een reputatie van formaat opgebouwd.

Een Tag Heuer horloge is een sieraad voor de pols. Tag Heuer staat bovendien wereldwijd bekend om zijn uitstekende kwaliteit en zijn zeer betrouwbare kaliber (uurwerk). We kunnen dan ook gerust stellen dat de term ‘Zwitserse precisie’ voor de volle honderd procent van toepassing is op Tag Heuer horloges. Een horloge van dit merk herken je uit duizenden. Het zijn stuk voor stuk sportieve en stijlvolle horloges, allen met een geheel eigen, unieke uitstraling. Horloges van dit merk mogen dan van hoge kwaliteit zijn, ook Tag Heuer horloges hebben onderhoud nodig. In vaktermen hebben we het dan over een horloge reviseren. Kiezen voor een Tag Heuer reviseren betekent uw fraaie en kostbare horloge de aandacht geven die het verdient.

Tag heuer

Wat zijn de kosten een revisie of reparatie?

 Vraag een offerte aan en weet binnen enkele uren waar u aan toe bent.

Tag heuer reviseren monaco
icoon

Tag Heuer reviseren is precisiewerk​

Een Tag Heuer reviseren is uiterst secuur werk. Het uurwerk van Tag Heuer horloges is zeer complex en bestaat uit zeer kleine onderdelen. Denkt u hierbij aan tandwieltjes, schroefjes, radartjes en wat al niet meer zij. Al deze onderdelen moeten in topconditie verkeren om hun werk goed te kunnen doen. Om het uurwerk in topconditie te houden is regelmatig onderhoud een absolute must. Zo wordt de olie in het uurwerk in de loop der tijd oud en daarmee minder van kwaliteit. Pakkingen, belangrijk met betrekking tot de waterdichtheid, kunnen uitdrogen en ook kan het horloge minder secuur zijn doordat onderdelen onderhevig zijn aan slijtage. Wanneer u uw TH horloge laat reviseren, dan wordt ook het uurwerk weer opnieuw afgesteld.

icoon

Tag Heuer reviseren houdt uw horloge in topconditie

Het uurwerk, ook wel kaliber genoemd, van een Tag Heuer horloge is zeer complex te noemen. Alle onderdelen moeten in topconditie zijn om als één geheel te kunnen functioneren. Kiezen voor Tag Heuer reviseren betekent dat u uw horloge de aandacht geeft die het verdient en die het simpelweg nodig heeft. Een Tag Heuer reviseren bestaat uit een aantal vaste routinematige checks. Zo wordt uw horloge nagekeken op onder andere de volgende onderdelen:

  • De pakkingen van uw Tag Heuer: de pakkingen van een horloge zijn belangrijk met betrekking tot de waterdichtheid van het horloge. Pakkingen kunnen uitdrogen, waardoor de waterdichtheid in het geding kan komen.
  • Olie verversen: een complex geheel als een uurwerk dat bestaat uit radertjes, veertjes en andere bewegende onderdelen heeft olie nodig als smeermiddel. Na een aantal jaren wordt de kwaliteit van de olie minder, waardoor het uurwerk ‘harder’ moet werken. Dit werkt slijtage in de hand.
  • Vervangen/repareren van onderdelen: onderdelen kunnen onderhevig zijn aan slijtage. Onder Tag Heuer reviseren valt ook het vervangen en repareren van onderdelen die aan vervanging toe zijn.
  • Opnieuw afstellen van het kaliber: door onder andere bovengenoemde oorzaken kan een uurwerk minder secuur worden. Vast onderdeel van Tag Heuer reviseren is dan ook het opnieuw afstellen van het kaliber.

Mochten zich andere problemen voordoen tijdens deze ‘APK van uw horloge’ dan worden deze uiteraard zoveel als mogelijk direct verholpen.

Tag heuer repareren
Alex Schutte
icoon

Tag Heuer reviseren door Horlogereparatie West-Friesland​

Het lijkt heel logisch om uw Tag Heuer horloge bij uw juwelier of horlogedealer aan te bieden voor reparatie en/of onderhoud. Hier kleven echter een aantal nadelen aan. Het onderhoud of de reparatie wordt namelijk vaak door de juwelier uitbesteed, omdat deze eenvoudigweg de kennis niet heeft om dit zelf te doen. In de meeste gevallen wordt uw horloge opgestuurd naar de fabrikant en bent u het lange tijd kwijt. U blijft vaak in het ongewisse wanneer u uw fraaie Tag Heuer horloge terug krijgt en bovendien is het lang niet altijd duidelijk welke werkzaamheden er aan het horloge zijn verricht.

Elk horloge heeft naast een geldelijke waarde vaak ook een waarde die niet in geld uit te drukken is. Een horloge is voor veel mensen meer dan een sieraad of gebruiksvoorwerp. U heeft het horloge wellicht als erfstuk gekregen of misschien van uw kinderen voor een bepaalde gelegenheid. Kortom, elk horloge heeft een verhaal dat eigenlijk belangrijker is dan de prijs ervan. Reden genoeg om dit horloge, uw horloge, met zorg, aandacht en passie te reviseren.

Uw Tag Heuer reviseren is iets wat wij graag voor u doen. Wij zijn horlogemaker met passie voor het vak. Wij spreken liever van ambacht, want zo zien we het vak van horlogemaker. In onze werkplaats kunnen we in alle rust werken aan uw horloge. We vervangen de olie in het kaliber, controleren de pakkingen en stellen het uurwerk opnieuw af. Kapotte onderdelen of onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn, die vervangen we direct. De glasplaat, de horlogekast en horlogeband maken we schoon en in het geval van een quartz horloge vervangen we de batterij. Hierdoor is uw Tag Heuer horloge weer als nieuw.

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op als u geïnteresseerd bent in uw Tag Heuer reviseren. We vertellen u graag wat wij hierin voor u kunnen betekenen.

icoon

Wat kost een revisie of reparatie van uw Tag Heuer

De onafhankelijke specialist voor Tag Heuer revisies en reparaties

Ieder horloge is uniek, uw Tag Heuer dus ook! Het is daarom niet te zeggen hoeveel een reparatie of revisie kost van uw Tag Heuer. Uiteraard zijn er standaard tarieven voor de werkzaamheden. Alleen welke onderdelen moeten er gerepareerd of vervangen worden. Wilt u een indicatie? Dat is geen enkel probleem.

Onze experts kunnen op basis van uw beschrijving, het type en een foto heel veel vooraf bepalen om een indicatie af te geven. Mocht het nodig zijn dan vragen wij u om bij ons langs te komen voor een exacte prijsopgave

Neem vrijblijvend contact met ons op via Whatsapp of het contactformulier en u weet binnen 2 uur waar u aan toe bent. 

Open whatsapp
1
💬 Heeft u een vraag?
Scan de code
Indien u een vraag heeft, stuur ons een bericht.