Icoon kroon

Horloge workshop

Een unieke ervaring voor horloge liefhebbers

Welkom bij horloge-reviseren.nl! Bent u een fervent horlogeliefhebber of wilt u graag meer te weten komen over horloges? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een horloge workshop ontwikkeld. Tijdens deze workshop leer je alles omtrent horloges: geschiedenis over de horloge scene, Hoe gaat het demontage proces en wij gaan werken aan jouw eigen uurwerk.

Alex Schutte
Horloge reviseren horloge revisie
Vintage Rolex Horloge reviseren Oyster horlogeband
Horloge reviseren
Breitling revisie
Rolex historie
icoon

Horloge introductie

Deelnemers gaan leren over de fascinerende geschiedenis van horloges, inclusief belangrijke mijlpalen en ontwikkelingen in de horlogetechnologie. Je gaat de verschillende soorten horloges ontdekken, zoals mechanische horloges, quartz horloges en gespecialiseerde horloges zoals duikhorloges, dress horloges, en sport horloges

icoon

Horloge merken

De horloge workshop is bedoeld voor horlogeliefhebbers die meer willen weten over de beroemste horlogemerken ter wereld. Tijdens onze workshop bespreken we de geschiedenis van de grootste horlogemerken, de verschillende modellen en technologieën die ze hebben ontwikkeld om hun horloges nog nauwkeuriger en duurzamer te maken. Ook gaan we dieper in op de marketingstrategieën van Rolex, Breitling, TAG Heuer en Omega en hoe zij erin slagen om hun merkwaarde te behouden en uit te breiden.

Rolex submariner

Horloge workshop - maak jouw eigen uurwerk

Voor de liefhebbers die graag nog verder gaan in de zoektocht naar horloges bieden wij een horloge workshop aan. Hierbij nemen wij je mee in de wereld van horloges en bieden wij jou de unieke gelegenheid om samen met een meester horlogemaker te werken aan jouw eigen uurwerk.

De cursus wordt 1 dag gegeven over een periode van 4 tot 6 uur. In deze periode leer jij meer over horloges en het onderhouden van horloges. Aan het eind van deze cursus heb jij je eigen uurwerk geconstrueerd en werkend gemaakt in samenwerking met Meester Horlogemaker Alex Schutte.

icoon

Maatwerk

Wilt u voor uw klanten, leden of vriendengroep een workshop organiseren? Wilt u uw kennis over horloges vergroten en zien hoe een horloge gereviseerd wordt? Neem dan contact met ons op & maak kennis met de fascinerende wereld van horloges. Bij horloge-reviseren.nl bieden we seminars en workshops aan voor iedereen die meer wil weten over horloges en we garanderen u een leerzame en gezellige ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de geheimen van Rolex, Breitling en vintage horloges!

 
Rolex submariner
icoon

Locaties voor de workshop

Voor onze presentatie, seminars & workshops kunnen wij op iedere locatie in Nederland langs komen. Omdat onze werkplaats niet toegankelijk is voor grote groepen is deze plek niet altijd mogelijk om in te zetten als locatie. Vraag ons naar de mogelijkheden voor andere locaties indien u geen eigen locatie heeft.

 
icoon

Onze arrangementen

Voor uw groep

U bent op zoek naar de mogelijkheden om voor een groep een workshop aan te vragen. Voor uw klanten, leden of vrienden. Neem hiervoor contact met ons op.

Als cadeau of voor uzelf

U wilt zich aanmelden voor een workshop dat doet u voor uzelf of als cadeau voor een ander. U plant één of meerdere data in. Lees hieronder verder hoe de aanmelding plaatsvindt.

Exclusief

U bent op zoek naar een exclusieve ervaring en beleving. Voor uzelf en/of een select gezelschap van maximaal 3/4 personen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Horloge workshop

De workshop bestaat uit 3 onderdelen, in deze 3 onderdelen kom jij er achter hoe horloges werken en zie jij alle ins en outs van deze prachtige exemplaren. Wil jij graag weten hoe jouw eigen uurwerk in elkaar zit? Zover hoeft het niet te komen. Je ontvangt voor de workshop een werkmodel waar jij mee aan de slag kunt gaan en mee kunt gaan werken. 

Introductie
(15-30 minuten)

 Kennis maken met Alexander Schutte, Meester-Horlogemaker 

Basis uitleg
(30-60 minuten)

Presentatie & uitleg over horloge demontage & herstel

Horloge workshop
(120-180 minuten)

Tijdens deze workshop ga je werken aan jouw eigen uurwerk

Horloge revisie

Het reviseren van een horloge is zeer specialistisch werk. Laat dit dan ook alleen over aan een expert met jarenlange ervaring.

Open whatsapp
1
💬 Heb jij een vraag?
Scan de code
Heb jij een vraag over onze workshops? Stel deze dan direct hier...