Breitling reviseren

Icoon kroon

Breitling Reviseren

Zwitserse horlogemerken kunnen wereldwijd rekenen op een warme belangstelling. Uurwerken uit Zwitserland staan sinds jaar en dag bekend om hun nauwkeurigheid. Bovendien zijn het vaak zeer fraaie horloges die uit dit land afkomstig zijn. Het is dan ook niet vreemd dat mensen die een Breitling horloge dragen het niet over een horloge, maar over een sieraad hebben. Uiteraard is het belangrijk dat een fraai en kostbaar horloge als een Breitling goed onderhouden wordt. Onderhoud (en reparatie) van een horloge noemen we in vaktermen het reviseren van een horloge. Een Breitling reviseren is specialistisch werk, waarbij meer komt kijken dan u vooraf zou denken. Een prijsopgave is altijd maatwerk.

Breitling reviseren - Breitling Reparatie
Breitling reviseren - Reparatie Breitling
icoon

Breitling Geschiedenis

Voordat ik u inhoudelijk meer vertel over Breitling reviseren, vertel ik u graag iets meer over dit horlogemerk. Het merk kent een lange geschiedenis die terugvoert tot het jaar 1884. In dit jaar werd het merk opgericht door ene Leon Breitling. In de eerste jaren van het bedrijf werden er nog geen horloges gemaakt, maar kwamen er alleen meetinstrumenten voor horlogemakers, chronometers en stopwatches uit de fabriek. Pas in het jaar 1923 zag het eerste Breitling horloge het daglicht, dat uiteraard voorzien was van een stopwatch. Dit was uniek voor die tijd.

Vlak voor WO II werd Breitling leverancier van de Engelse luchtmacht, de RAF. Verschillende functies, zoals een kompas en datumaanduiding werden toegevoegd aan de horloges van dit merk. Dit bleef niet onopgemerkt en ook landen als Duitsland en de Verenigde Staten voorzagen hun piloten van horloges van dit merk. Pas veel later werden Breitling horloges bekend bij het grote publiek. Dit heeft alles te maken met een intensieve marketingcampagne die door de nieuwe eigenaar van het merk werd gelanceerd. De nadruk kwam te liggen op exclusiviteit en sindsdien is het een merk van wereldfaam.

Breitling reviseren - Breitling klokkenwerk
Breitling revisie
Breitling reviseren - Breitling horloge
Breitling revisie
icoon

Breitling reviseren houdt uw horloge in topconditie

Het uurwerk, ook wel kaliber genoemd, van een Breitling horloge is zeer complex te noemen. Alle onderdelen moeten in topconditie zijn om als één geheel te kunnen functioneren. Kiezen voor Breitling reviseren betekent dat u uw horloge de aandacht geeft die het verdient en die het simpelweg nodig heeft. Een Breitling reviseren bestaat uit een aantal vaste routinematige checks. Zo wordt uw horloge nagekeken op onder andere de volgende onderdelen:

  • De pakkingen van uw Breitling: de pakkingen van een horloge zijn belangrijk met betrekking tot de waterdichtheid van het horloge. Pakkingen kunnen uitdrogen, waardoor de waterdichtheid in het geding kan komen.
  • Olie verversen: een complex geheel als een uurwerk dat bestaat uit radertjes, veertjes en andere bewegende onderdelen heeft olie nodig als smeermiddel. Na een aantal jaren wordt de kwaliteit van de olie minder, waardoor het uurwerk ‘harder’ moet werken. Dit werkt slijtage in de hand.
  • Vervangen/repareren van onderdelen: onderdelen kunnen onderhevig zijn aan slijtage. Onder Breitling reviseren valt ook het vervangen en repareren van onderdelen die aan vervanging toe zijn.
  • Opnieuw afstellen van het kaliber: door onder andere bovengenoemde oorzaken kan een uurwerk minder secuur worden. Vast onderdeel van Breitling reviseren is dan ook het opnieuw afstellen van het kaliber.

Mochten zich andere problemen voordoen tijdens deze ‘APK van uw horloge’ dan worden deze uiteraard zoveel als mogelijk direct verholpen.

Breitling reviseren - Breitling Horloge 1
icoon

Reviseer nu uw Breitling

De onmisbare APK voor uw horloge

Uw breitling reviseren zorgt niet alleen voor dat uw horloge langer mee gaat. Het zorgt er ook voor dat uw breitling mooi en in goede conditie blijft. Het moge duidelijk zijn dat u hierdoor veel meer plezier aan uw horloge beleeft.

Icoon horloge

Breitling reviseren door Horlogereparatie West-Friesland​

Mensen kiezen niet alleen voor Breitling reviseren, omdat het een kostbaar horloge betreft. Kostbaar is immers een relatief begrip en voor veel mensen heeft een horloge ook een bepaalde emotionele waarde. Stel dat u bijvoorbeeld een Breitling horloge van een dierbare hebt geërfd, die waarde is toch niet in geld uit te drukken? Het is echter wel reden genoeg om zo’n horloge netjes te laten onderhouden.

Dit onderhouden doen wij,  voor u met veel plezier en passie. Wij zijn horlogemaker van beroep en bij ons is uw Breitling horloge in veilige en vertrouwde handen. Wij werken niet vanuit een atelier, omdat wij vinden dat het vak van horlogemaker een ambacht is. Wij werken daarom ook ‘gewoon’ in een werkplaats, waar we in alle rust en volledig geconcentreerd uw horloge nakijken en repareren.

Het is voor u een prettige gedachte dat u weet waar uw horloge is. Wanneer u uw horloge door uw juwelier laat reviseren, dan is de kans namelijk erg groot dat hij uw horloge ter reparatie opstuurt naar de fabrikant. U weet dan niet precies waar uw Breitling is en bovendien weet u niet exact welke werkzaamheden/reparaties er aan uw horloge zijn uitgevoerd wanneer u deze retour ontvangt. Horlogereparatie West-Friesland houdt niet van deze onduidelijkheid en vertelt u precies welk onderhoud is gepleegd en welke reparaties zijn uitgevoerd. Ook weet u precies of (en zo ja welke) er onderdelen zijn vervangen als u uw horloge weer in ontvangst neemt.

Wilt u ook uw Breitling laten reviseren door iemand die nog echt passie heeft voor het vak van horlogemaker? Kies dan voor Horlogereparatie West-Friesland!

Breitling revisie
icoon

Wat kost een Breitling revisie of Breitling reparatie voor uw horloge

De onafhankelijke specialist voor breitling revisies en reparaties

Ieder horloge is uniek, uw Breitling dus ook! Het is daarom niet te zeggen hoeveel een reparatie of revisie kost van uw Breitling. Uiteraard zijn er standaard tarieven voor de werkzaamheden. Deze tarieven zijn vergeleken uw eigen dealer bij ons veel lager, wilt u hier meer over weten lees hieronder verder. Wilt u een indicatie over welke onderdelen er gerepareerd of vervangen moeten worden? Dat is geen enkel probleem.

Onze experts kunnen op basis van uw beschrijving, het type en een foto heel veel vooraf bepalen om een indicatie af te geven. Mocht het nodig zijn dan vragen wij u om bij ons langs te komen voor een exacte prijsopgave

Neem vrijblijvend contact met ons op via Whatsapp of het contactformulier en u weet binnen 2 uur waar u aan toe bent. 

icoon

Waarom Horloge-reviseren.nl Goedkoper is dan de Dealer

Horloge-reviseren.nl biedt horlogerevisies aan voor €285 tot €485, terwijl dealers prijzen hanteren tussen de €500 en €900. Onze lagere prijzen zijn te danken aan een combinatie van factoren. Onze horlogemakers zijn experts in revisie, wat leidt tot een gestroomlijnd en kostenefficiënt proces. Door overal lagere kosten, zonder dure showrooms of grote marketingbudgetten, kunnen wij de kosten laag houden. Daarnaast kopen wij onderdelen direct in, wat de kosten verder drukt. In tegenstelling tot dealers rekenen wij geen extra kosten voor de merknaam, waardoor u een eerlijke prijs betaalt. Onze gekwalificeerde horlogemakers leveren dezelfde kwaliteit als dealers, maar dan voordeliger. Bovendien bieden wij garantie op onze service, zodat u verzekerd bent van topkwaliteit.

Let op: zowel onze prijzen als die van de dealer zijn exclusief onderdelen. Extra kosten voor specifieke onderdelen kunnen van toepassing zijn. Kies voor Horloge-reviseren.nl en bespaar honderden euro’s op uw horlogerevisie.

 Klik op de knop hieronder om de tarieven van de Breitling dealer te bekijken.
Open whatsapp
1
💬 Heeft u een vraag?
Scan de code
Indien u een vraag heeft, stuur ons een bericht.