Onze Werkzaamheden

Icoon kroon

Onze werkzaamheden

Welke werkzaamheden kunnen wij uitvoeren?

Je kunt bij ons terecht voor een groot scala aan werkzaamheden voor uw uurwerk. We lichten er graag een aantal voor u uit, wij reviseren namelijk een heel groot scale aan horloges en uurwerken. Wij zijn gespecialiseerd in Rolex, Breitling, Omega en Tag Heuer. Maar let op er zijn vele horloges waarbij het uurwerk in het horloge gelijk is aan dat van grote merken. Wil je weten hoe wij een horloge revisie uitvoeren? Scroll dan snel door naar beneden. Wil jij meer lezen over het reviseren van Rolex Horloge banden? Lees dan hier verder.

 

Rolex revisie

De APK voor uw horloge

Rolex revisie


Meer lezen

Breitling revisie

De APK voor uw horloge

Breitling revisie


Meer lezen

Rolex horlogeband

Herstel jouw horlogeband

Rolex horlogeband


verder lezen

Tag Heuer revisie

De APK voor uw Tag Heuer

tag Heuer revisie


Meer lezen
Horloge reviseren horloge revisie
icoon

Het reviseren van een Horloge

Tegenwoordig heeft een horloge voor velen een speciale betekenis. Het is niet alleen een praktisch instrument om de tijd af te lezen, maar ook een prachtig sieraad dat de pols siert. Net als andere kostbare sieraden, koestert u uw horloge. U wilt er immers langdurig van kunnen genieten. U legt uw horloge altijd zorgvuldig neer, vermijdend dat het glas beschadigd raakt. U maakt regelmatig de buitenkant schoon en zorgt ervoor dat de horlogeband in goede conditie blijft. Maar oppervlakkig onderhoud alleen is niet voldoende. Ook de binnenzijde van uw horloge heeft regelmatige aandacht nodig. Het is daarom essentieel om uw horloge te laten reviseren. Lees hieronder welke werkzaamheden wij uitvoeren bij het reviseren van uw horloge

icoon

Oliën

Om het kaliber, het uurwerk dus, goed te laten draaien is olie een onmisbaar iets. Maar weinig mensen weten dat de olie in een horloge na ongeveer vier jaar toe is aan vervanging. ‘Oude’ olie zorgt ervoor dat uw horloge niet langer de juiste tijd aangeeft, omdat deze langzamer gaat lopen wanneer de olie ouder wordt. Zeker als u iemand bent die afhankelijk is van een strakke tijdsplanning is dit heel vervelend. Het oliën van het uurwerk is dan ook een standaard onderdeel van horloge reviseren.

horloge reviseren
Tag heuer repareren
icoon

Controle van de pakkingen

De kans is groot dat uw horloge claimt waterdicht te zijn. Echter, een horloge heeft het dagelijks zwaar te verduren. Eén van de dingen waar ook uw horloge mee te maken heeft zijn temperatuurschommelingen. Deze temperatuurschommelingen, vaak in combinatie met de verminderde werking van de olie in het uurwerk, zorgen ervoor dat de pakkingen in uw horloge uitdrogen. Deze pakkingen zijn belangrijk met betrekking tot de waterdichtheid van uw horloge. Overigens is het aan te raden u goed voor te laten lichten wat het merk verstaat onder waterdichtheid.

icoon

Afregelen van het kaliber

Vrijwel alles is aan slijtage onderhevig en dus ook het kaliber van uw horloge. Door slijtage kan het zijn dat het uurwerk niet meer zo goed loopt als voorheen. Het afregelen van het uurwerk valt ook onder de werkzaamheden van horloge reviseren. Kapotte onderdelen worden hierbij direct vervangen, indien mogelijk natuurlijk.

 
Omega Reviseren - Reviseer Omega
Vintage horloge revisie
icoon

Quartzhorloges

Indien u een quartzhorloge laat reviseren, dan vallen ook het vervangen van de batterij en het reinigen van de kast onder de werkzaamheden. Bovendien vindt er inspectie plaats van de bandaanzet. Indien noodzakelijk wordt deze vervangen, wat overigens ook geldt voor het glas van uw horloge.

Reviseer nu uw horloge

Uw horloge reviseren zorgt er niet alleen voor dat uw horloge langer mee gaat. Het zorgt er ook voor dat uw horloge mooi en in goede conditie blijft. Het moge duidelijk zijn dat u hierdoor veel meer plezier aan uw horloge beleeft.

Open whatsapp
1
💬 Heeft u een vraag?
Scan de code
Indien u een vraag heeft, stuur ons een bericht.