Breitling kapot?

Icoon kroon

Breitling kapot?

Volg deze stappen om het op te lossen bij Horloge-reviseren.nl

Wanneer uw waardevolle Breitling horloge kapot gaat, is het belangrijk om snel en doeltreffend te handelen. In dit artikel nemen we u mee door de stappen die u kunt volgen om uw Breitling horloge te laten repareren bij Horloge-reviseren.nl, dé specialist in Breitling reparaties.

Horloge reviseren logo
Breitling logo Horloge reviseren repareren
icoon

Stap 1

Analyseer wat er mis is met uw Breitling horloge. is het glas gebroken? Heeft u waterschade aan uw Breitling? Staat uw horloge stil en wil deze op geen enkele manier weer draaien? Zijn de kronen beschadigd of is de wijzerplaat losgelaten? Het kan veel zijn en het kan ook zijn dat u geen enkel idee heeft wat er met uw breitling aan de hand is. 

icoon

Stap 2

Ga naar ons contactformulier en vul uw verzoek in. Wij nemen dan contact met u op en waar nodig vragen wij u om foto’s toe te sturen van uw kapotte breitling of gebruik onze whatsapp service. Via whatsapp vragen kunt ook uw gegevens doorsturen en daar foto’s naartoe sturen van uw defecte breitling.

Breitling reviseren - Logo Breitling
Breitling revisie
icoon

Stap 3

Op basis van uw omschrijving proberen wij een inschatting te maken van het probleem. Op basis van onze 30 jaar ervaring zullen wij u een messcherp voorstel doen voor het repareren van uw breitling horloge. 

Indien uw horloge nog geen revisie heeft gehad, zullen wij tijdens de reparatie direct uw horloge reviseren.

 
icoon

Stap 4

U brengt uw horloge bij ons langs of stuurt deze toe per post. Na ontvangst zullen wij uw kapotte breitling inspecteren en aangeven of wat u heeft aangegeven inderdaad de oorzaak is van de problemen met uw breitling horloge.

Indien de problematiek anders is dat wat wij bij de prijsindicatie verwacht hadden, nemen wij telefonisch contact met u op om de mogelijkheden door te spreken.

Breitling reviseren - Breitling horloge

Stap 5

Uw horloge wordt gereviseerd en binnen 2 tot 4 weken is uw horloge klaar. Mits de benodigde onderdelen  beschikbaar zijn. 

Wilt u uw kapotte Breitling horloge door ons laten repareren?

Open whatsapp
1
💬 Heeft u een vraag?
Scan de code
Indien u een vraag heeft, stuur ons een bericht.