Rolex onderhoud & service

icoon

Rolex onderhoud & service

Een onderhoudsbeurt of servicebeurt voor een Rolex automatisch horloge, ook wel bekend als een Rolex revisie, is een grondige procedure die wordt uitgevoerd om ervoor te zorgen dat het horloge optimaal blijft functioneren.

Het periodiek laten reviseren van je Rolex zorgt voor de beste prestaties. Het houdt het uurwerk nauwkeurig en betrouwbaar. Regelmatig onderhoud kan de waarde van je Rolex behouden of zelfs verhogen.

Vintage Rolex Horloge reviseren Oyster horlogeband
icoon

Hoe onderhouden wij een Rolex

  • Demontage en Reiniging: Het horloge wordt volledig gedemonteerd. Elke component wordt zorgvuldig gereinigd en geïnspecteerd op slijtage, schade of vervuiling.
  • Smering en Slijtage: Essentiële bewegende delen worden opnieuw gesmeerd om de wrijving te verminderen. Versleten onderdelen worden indien nodig vervangen.
  • Afregeling en Kalibratie: Het uurwerk wordt afgesteld en gekalibreerd voor optimale prestaties. De nauwkeurigheid en functionaliteit worden gecontroleerd.
  • Waterdichtheidstest: Als onderdeel van de service wordt de waterdichtheid van het horloge getest en, indien nodig, opnieuw afgesteld.
  • Optioneel: Polijsten en Afwerking: Optioneel kan het horloge worden gepolijst om krassen te verwijderen en de esthetiek te herstellen.
 
Wil je meer weten over onze Rolex onderhoudsbeurt? Lees dan verder op onze Rolex Revisie pagina.
Rolex datejust reviseren
icoon

Uw Rolex onderhouden doet Horloge-reviseren.nl voor u!

U wilt natuurlijk niets liever dan dat uw Rolex horloge in handen is van iemand die verstand van zaken heeft. U verwacht ongetwijfeld van uw juwelier dat hij deze ‘iemand’ is. De kans is echter groot dat uw juwelier ervoor kiest om uw Rolex op te sturen naar de fabrikant. Dit betekent dat u uw horloge vaak voor langere tijd kwijt bent. Bovendien betekent dit vaak dat het horloge alleen wordt nagekeken op het door u aangegeven niet of slecht functionerende onderdeel.

Wanneer u kiest voor een Rolex onderhoudsbeurt door Horloge-reviseren.nl, dan weet u precies waar uw horloge zich bevindt. Uw Rolex ligt dan namelijk in de werkplaats van ons, horlogemakers met alle kennis, expertise en ervaring in huis. Waar uw horloge recht op heeft. Voordat wij aan uw Rolex onderhouden  horen we graag van u wat meer over het horloge. Naast een waarde die uit te drukken is in geld, heeft een horloge namelijk ook vaak een waarde die juist niet uit te drukken is in geld. Bijvoorbeeld omdat het horloge een erfstuk is. Wilt u een horloge echt de aandacht geven die het verdient, dan is het goed om het verhaal dat erbij hoort te kennen.

Bent u op zoek naar iemand die uw Rolex kan onderhouden? Op zoek naar iemand met passie voor het ambacht van horlogemaker en naar iemand met oprechte belangstelling in u en uw Rolex? Neem dan contact op met Horloge-reviseren.nl

 
Alex Schutte
icoon

Hoeveel kost het onderhouden van een Rolex?

Ieder horloge is uniek, uw Rolex dus ook! Het is daarom nu niet te zeggen hoeveel een reparatie of revisie kost van uw Rolex. Uiteraard zijn er standaard tarieven voor de werkzaamheden. Alleen welke onderdelen moeten er gerepareerd of vervangen worden. Wilt u een indicatie? Dat is geen enkel probleem.

Een standaard revisie voor een Rolex zonder onderdelen is vanaf €395,-*

Onze experts kunnen op basis van uw beschrijving, het type en een foto heel veel vooraf bepalen om een indicatie af te geven. Mocht het nodig zijn dan vragen wij u om bij ons langs te komen voor een exacte prijsopgave

Neem vrijblijvend contact met ons op via Whatsapp of het contactformulier en u weet binnen 2 uur waar u aan toe bent. 

*let op dit is een vanaf prijs. Vraag ons naar het tarief van jouw specifieke model.

Open whatsapp
1
💬 Heeft u een vraag?
Scan de code
Indien u een vraag heeft, stuur ons een bericht.